Z E E L A N D B R U G, Zeeland-Brücke , Zeeland Bridge , La Zelandoponto , Zeelandbroen

maandag 31 januari 2011

Nieuwsberichten 31 januari 2011

Vier gewonden bij ongeval op Zeelandbrug

 
WISSENKERKE - De Zeelandbrug tussen Schouwen-Duiveland en Noord-Beveland is zondagochtend afgesloten nadat op de Weg naar de Val vlak voor de Zeelandbrug twee auto’s frontaal tegen elkaar botsten.
Foto: PR
Foto: PR
Het ongeluk op de N256 vond rond 08.50 uur plaats. Bij de aanrijding waren twee personenauto’s betrokken. Eén van de voertuigen belandde via een parallelweg in een daarnaast gelegen sloot. Er werden drie brandweerwagens opgeroepen. Ook kwamen meerdere ambulances ter plekke en werd ook de traumahelikopter uit Rotterdam gewaarschuwd. De brandweer sprak van een ‘middel
ongeval’.
De brandweer heeft één van de betrokkenen uit de auto moeten knippen. Vier mannen, allen uit Schouwen-Duiveland, zijn naar het ziekenhuis gebracht. Een van de gewonden moest naar het Erasmus ziekenhuis met beenletsel.
Direct na het ongeluk werd de Zeelandbrug in beide richtingen afgesloten. De brug was erg glad. Voordat de brug weer kon worden vrijgegeven, moest er daarom eerst worden gestrooid. Men moest omrijden via de Oosterscheldekering. Rond twaalf uur werd de brug weer opengesteld voor het verkeer.